Brugervenlige funktioner

Brugervenlige og intuitive funktioner er grundstenene i danskudviklede Heyloyalty. Uanset hvilken baggrund og erfaring du bidrager med, vil du opleve at det er nemt at betjene de mange muligheder du får i Heyloyalty. Det er et stærkt kommunikations- og loyalitetsværktøj, der gør dit arbejde med e-commerce til en fornøjelse.

Har du spørgsmål til funktioner?

Kontakt os for en uforpligtende snak om de mange funktioner og muligheder, som Heyloyalty tilbyder...


Kontakt os her

Dynamiske mails

Send personificeret indhold til tusindvis af modtagere

Med Heyloyalty sender du ikke ’bare’ ensartede nyhedsbreve/kampagner ud til alle dine modtagere. Vi giver dig et avanceret e-commerce værktøj, der tager intelligent udgangspunkt i dine kunders adfærd og historik. På den måde kan du med få klik sende individuelle mails til tusindvis af modtagere.

Sæt fx en nyhedsmail op sådan at den fletter det produkt frem for den enkelte kunde, som han/hun indenfor den seneste måned (eller hvad du ønsker) sidst har kigget på - uden at købe.

Har kunden ikke besøgt din webshop den sidste måned? Ikke noget problem. Denne kunde får så blot en standardmail med fx et nyt produkt, der lige er kommet på hylderne. Du kan også sætte en ’win-back’ kampagne op der skal få dette segment af kunder til at komme tilbage til din shop.

Mulighederne er mange, og du kan godt begynde og glæde dig til de forspring målrettede dynamiske e-mails giver dig i forhold til konkurrenterne.

Dét optimerer din konvertering og øger dit mersalg og omsætning.

Læs mere

Produktfeedfunktion

Slip for manuelt arbejde med Produktfeed: Lav dit produktnyhedsbrev på 2 minutter

Funktionen er kort fortalt en smart måde, hvor du automatisk trækker produkter fra din webshop over i nyhedsbrevet i Heyloyalty. Tænk på alt den tid du sparer og alle de fejl du minimerer, fordi du genbruger dit indhold fra webshoppen - uden at du manuelt copy/paster dig gennem opsætningen.

Feedet kan styles efter eget ønske og og booster din CTA betydeligt! Ved simpel drag & drop er du igang med vores automatiske produktfeed, som vil spare dig for rigtig mange mandetimer og besvær!

Læs mere

Produktanbefalinger

Vores standard produktfeed fungerer super godt og kan alene sætte turbo på din e-mail marketing, men hvis vi du virkelig vil overhale din konkurrenter og give dem baghjul, har vi et ekstra lille trick.
Du kan nemlig få en endnu dybere indsigt i dine kunders adfærd og historik!

Raptor er et produktanbefalings-værktøj, der indsamler adfærdsdata på dit website, som vi efterfølgende bearbejder i Heyloyalty og dermed kan producere produktanbefalinger til dine nyhedsbrevskampagner.

Læs mere

Autorespondere

Genvej til mersalg og god kundeservice

Med Heyloyalty´s mange autorespondere sætter du let et hav af e-mail- og sms-beskeder op, der automatisk sendes til dine kunder ud fra forskellige kriterier og hændelser (f.eks. tilmeldingsdato, tabt kurv, fødselsdato m.v.).

Benyt f.eks. autorespondere til at sende kunder:

 • En automatisk velkomsthilsen, når de har tilmeldt sig din kundeklub/nyhedsbrev
 • En fødselsdagshilsen – evt. inkl. en rabatkode
 • Et godt tilbud på varer, som kunderne tidligere har lagt i indkøbskurven, men ikke købte
 • En påmindelse om, at returretten snart ophører

Mulighederne med autorespondere er utallige, og effekten er stor.


Læs mere

Tabt Kurv e-mails

Hvis vi fortæller dig, at du kan tjene penge mens du sover - tror du så på os? Vores kunder oplever at mere end 5% af deres omsætning, rent faktisk kommer fra deres automatiske "tabt kurv" e-mail fra Heyloyalty. Og ja, det er uden at de løfter en finger!

Tabt kurv e-mailen er en mail, som bliver skudt ud fra Heyloyalty, hvis en kunde har været i kurven med et produkt, men ikke fuldført købet. Den kan endda laves personlig med flettefelter og meget mere.

Læs mere

Designfrihed med Drag & Drop-editor

Med den brugervenlige Drag & Drop-editor, er det er let at lave flotte e-mail skabeloner, kampagner og nyhedsbreve. Træk, slip og placer både tekst og grafik. Ombryd, flyt, kopier, tjek og test. På få minutter er du klar til at udsende e-mail kampagner og nyhedsbreve. Det er intuitivt og brugervenlighed når det er bedst. Og så fik vi ikke nævnt den integrerede billede-editor...

Effektiv sms-marketing

Med Heyloyalty administrerer og sender du hurtigt og effektivt segmenterede sms-tilbud og -kampagner til kunder overalt på jorden. Alle sms'er sendes med en høj leveringskvalitet. Det betyder, at størstedelen af alle dine udsendte sms-beskeder når øjeblikketligt frem til modtagerne. Opsætning af sms-kampagner sker via 3 hurtige trin. Flet automatisk kundernes navne ind i dine sms-beskeder for at opnå størst mulig personliggørelse.

2-vejs sms-funktioner

For dig, der ønsker at benytte 2-vejs sms funktioner, kan din Heyloyalty-løsning hurtigt sættes op til at klare dette. Kontakt os, så tager vi os af resten.

Mere om sms

Mobiloptimering

Når du vil sende en e-mail kampagne eller nyhedsbrev, kan du med ét klik vælge om din e-mail skal være responsiv (mobiloptimeret). Har du valgt responsive, kan e-mail indholdet automatisk tilpasses den platform hvorfra e-mailen bliver åbnet og læst, som f.eks. en smartphone, tablet eller computer.

Fordelen ved at benytte responsive e-mails er, at du vil opnå en større grad af respons og kampagneeffekt fordi du gør det nemt for dine kunder at se og læse indholdet af dine e-mails uanset om de læser dine mails på mobil, tablet eller computer.

A/B test

Du får størst mulig effekt og værdi ud af dine e-mail kampagner og nyhedsbreve, når du tester effekten. Kort fortalt fungerer A/B splittest sådan, at du laver to versioner af dit nyhedsbrev. Hver version udsendes til en mindre gruppe af modtagere. Den version der klare sig bedst i testen (højeste åbningsprocent eller hvilken der klikkes mest i), er den version som du efterfølgende sender til alle dine modtagere.

Med Heyloyalty A/B splittester du på:

 • Afsendelsestidspunkt – er tirsdag kl. 11:00 f.eks. bedre end onsdag kl. 21:00?
 • Afsendernavn – foretrækker modtageren mail fra en person, en virksomhed eller kombi ”Firma/Jens Hansen”?
 • Emnelinje – hvilke ord baner bedst vejen? Er rabatter f.eks. bedre end lokkende tips & tricks?
 • Indhold – test forskellige billeder, layout, budskaber og sprog/tone

A/B splittest er et fantastisk redskab til alle der arbejder med e-mail marketing! Det kan virkelig rykke din forretning i den rigtige retning.

Google Analytics Integration

Få udførlig statistik, du kan reagere på. Se hvor mange der åbner og klikker i dine nyhedsbreve og kampagner, hvilke links der klikkes på, hvor mange kunder/medlemmer der til- og afmelder sig osv. Oversigt over hvilke enheder de ser dine kampagner på. Mobil, tablet, desktop. Apple, Android osv. Pakket lækkert og visuelt ind med interaktive grafer. Heyloyalty giver dig alle svarene, så du let sender segmenterede e-mail- og sms-kampagner baseret på dine kunders individuelle adfærd og historik.

Segmentering

Del dine modtagere op i mindre grupper og send relevant indhold på rette tidspunkt. Fidusen er, at du bruger de oplysninger du indsamler på dine kunder til at skabe relevant indhold. Det er dét, der gør forskellen mellem meningsfulde nyhedsbreve – og spam.

Sælger du f.eks. løbesko og kender du kundernes køn? Send et nyhedsbrev til mændene med link til herresko og et andet til kvinderne med kvindemodellen. Du kan også segmentere på dem, der ikke har klikket i dit sidste nyhedsbrev. De får en reminder.

Segmentering giver dig to indlysende fordele: 1) Du sender relevant indhold til dine kunder, som giver dem en større værdi end hvis du sender samme budskab til alle og 2), så skåner du de modtagere, der ikke umiddelbart er interessante for dit budskab. Denne gang.

Med Heyloyalty minimerer du antallet af klik fra inspiration til en konkret handel i din webshop.

Import/eksport

Heyloyalty giver dig fri adgang til at importere dine lister fra f.eks. MailChimp eller CampaignMonitor. Importen af modtagere er let. Du behøver ikke at ændre din Excel-fil, men kan populært sagt ’mappe’ kolonnenavnene (fornavn, efternavn, e-mail…) så de stemmer overnes.

Desuden er du hos os ikke låst til systemet, og kan altid trække dine lister ud igen til brug andre steder. Det kan eksempelvis være i målrettet annoncering på Facebook eller hvis du vil sende fysiske breve.

Spam- og klienttest

Med Heyloyalty får du ikke alene et visuelt overblik over, hvordan dit nyhedsbrev ser ud i alle relevante mailklienter, browsere og smartphones. Du får også en status på, hvordan dit nyhedsbrev klarer sig i de største spamfiltre.

Konkret tester vi i mail-/desktopbaserede klienter (Outlook, Apple mail, Lotus Notes m.fl.), webbaserede klienter (Outlook.com, Gmail m.v.) samt mobilklienter (Apple, Android og Windows).

Det er bl.a. spamfiltre som Postini, Barracuda og SpamAssasin, der gennemgår dit nyhedsbrev. Efterfølgende anbefales evt. ændringer for at dine budskaber kommer uden om spamfiltrene.

Fantasiske funktioner, som sikrer dig at dit nyhedsbrev bliver så effektivt som muligt.

Mediearkiv

Du får let overblikket over dine billeder og grafikker i mediearkivet. Opret hurtigt mapper og træk og slip dine filer, når du vil inddele eller flytte dem rundt.

Du får også mulighed for at bruge det integrerede billedbehandlingsværktøj Aviary, der er en slags webudgave af PhotoShop. Juster farver, størrelse, sæt tekst og priser på. Med det i hånden behøver du ikke at vente på grafikeren hver gang.

Kampagner

 • Automatiske beskeder
 • Dynamisk indhold
 • Drag & Drop-editor
 • Mobiloptimering
 • A/B splittest
 • Tidsstyring
 • E-mail klient- og spamtest
 • E-mail og landingpage templates

Håndtering

 • Segmentering
 • Import/eksport
 • Håndtering af medlemmer
 • Håndtering af bounce
 • Mediearkiv
 • Til-, afmeld- og redigersider
 • Butiksmodul

Sms

 • Hurtig sms-gateway
 • Høj leveringskvalitet
 • Automatiske beskeder
 • Personlige beskeder
 • 2-vejs sms

Statistik og analyse

 • Kampagnestatistik
 • Listestatistik
 • Medlemsstatistik
 • Forbrugsoversigt

Integrationer

 • SurveyMonkey
 • Udvikler-API
 • Business Intelligence