Autorespondere

E-commercere, der benytter sig af automatiseringer i deres e-mail marketing, kan opleve konverteringsrater på helt op mod 50%

Har du spørgsmål til autorespondere?

Kontakt os for en uforpligtende snak om de mange muligheder, som vores autorespondere kan tilbyde dig.


Kontakt os her

Hvad er autorespondere?

Tjen penge mens du sover

E-mail marketing går for at være den mest kosteffektive marketingskanal for e-commercere. Disciplinen bliver ikke mindre kosteffektiv - tværtimod. De klassiske kampanger, som du måske skyder ud på dags/uge/måneds basis, skal naturligvis stadig være en klar del af din e-mail marketing strategi, men hvis du vil foran din konkurrenter, skal du have gang i autorespondere.

Du tager alle de bedste elementer af e-mail marketing og koger dem sammen til en række automatiseringer, som alle sparer dig for tid og i sidste ende penge. Alt dette er med til at skabe en rigtig høj ROI på kampagner, som du har sat op én gang!

Kombinationen af Heyloyaltys værktøjer - som f.eks. rekommanderinger og produkt feed - er med til at kunne gøre dine autorespondere til personificerede og dynamiske kampanger. Dine modtagere vil opleve en levende virksomhed, som er proaktiv frem for reaktiv.

Hvorfor autorespondere?

Opsæt én gang og se pengene vælte ind

Hvorfor skal du opsætte autorespondere? Svaret er ganske simpelt:

  • Automastiserede e-mails har i gennemsnit en 70,5% højere åbningsrate og 152% højere CTR end normale e-mail kampagner
  • 25% af "Fortune 500 B2B" virksomhederne benytter sig af e-mail marketing automatiseringer
  • Kun 39% af webshops sender personificerede automatiseringer via e-mail
  • Personificerede e-mails giver en 6x højere transaktionsrate

Autorespondere kan altså opnå alle disse svimlende resultater ved blot én opsætning.

Når du først har opsat dine automatiserede e-mails via vores triggers i systemet, kan du læne dig tilbage og se pengene vælte ind fra disse e-mails.


Muligheder med autorespondere

Sæt din e-mail marketing op til succes

Det er kun fantasien, der sætter grænser når det kommer til autorespondere...

Velkomsthilsen

Ifølge undersøgelser foretaget af Dando er 96% af de kunder, der besøger dit website, ikke klar til at foretage et køb. De er dog interesserede i, hvad du har at tilbyde, og er derfor de perfekte kandidater at kommunikere til.

Én af de mest effektive måder at kontakte disse kunder på, er ved at få dem til at skrive sig på din e-mailliste. At få kunderne til at skrive sig på din e-mail liste, er det, man kalder en "mikro-konvertering" og har en helt anden værdi end f.eks. et køb.

Når du først har fået en kunde på din e-mailliste, kan du udnytte autorespondere til at starte et automatisk e-mailflow, som byder kunden velkommen og tilbyder specielle tilbud til den opskrevne kunde.

Zizzi udnytter denne mulighed perfekt, når du tilmelder dig deres kundeklub:Zizzi leverer en autogenrerede rabatkode fra deres webshopsystem over i Heyloyalty og indsætter den automatisk i deres e-mailtemplate.

Udover at kunden bliver glad for rabatten, får kunden også en ordentlig velkomst, som enhver ville sætte stor pris på. High-five til Zizzi for denne opsætning!


Fødselsdagshilsen

Alle dine autorespondere er bestemt af triggers. Disse triggers kan du igangsætte alt efter, hvilken information du har fået ud af kunderne, da de tilmeldte sig din liste.

Har du f.eks. fået en fødselsdato ud af dine tilmeldte kunder, kan du opsætte en e-mail, som bliver sendt ud på kundens fødselsdag.

Det er en automatisk mail som du opsætter én gang og derefter kører den af sig selv. Du indsætter f.eks. deres navn og skriver "Kære Claus - Kæmpe stort tillykke med dagen!" og indsætter derefter en rabatkode, som kunden kan benytte sig af i f.eks. en uge.

Tabt Kurv E-mail

En af de mest succesfulde autorespondere, vores kunder benytter sig af er den e-mail, vi kalder for "tabt kurv e-mailen". Du kan læse meget mere om den her: Tabt Kurv E-mails.

E-mailen er i sig selv ganske simpel: Du udsender en e-mail, hver gang en kunde har haft produkter i kurven, men hvor købet ikke er blevet gennemført.

Det hænder ofte i dagens Danmark, at man bruger længere tid på at browse end at købe. Vi har alle sammen rigtig travlt, og der kan forekomme mange distraheringer som gør, at man bliver forstyrret. Her kan du, som webshop eller website sende disse kunder en venlige reminder om, at produkterne stadig ligger klar til dem i kurven.

Denne e-mail har - for nogle af vores kunder - lagt 5% oven i deres omsætning... alene!