Tabt Kurv E-mails

Kunder oplever, at mere end 10% af deres omsætning kommer fra denne e-mail... alene!

Har du spørgsmål til tabt kurv e-mails?

Kontakt os for en uforpligtende snak om de muligheder, som vores tabt kurv e-mails kan give dig.


Kontakt os her

Hvad er tabt kurv e-mails?

Giv dine kunder en automatisk reminder

Vi lever i en verden med fuld fart på, og derfor kan der være mange distraheringer i løbet af en dag - også når man shopper online. Med vores tabt kurv e-mails minder du dine kunder om, at de har lagt en eller flere varer i kurven, men ikke fik gennemført købet.

Tabt kurv e-mails er en automatisk e-mail, der bliver sendt ud til kunden i tilfælde af, at han eller hun tilføjer varer til sin kurv, men ikke gennemfører købet. Denne e-mail kan du selv opsætte, style, skrive osv. Efterfølgende bliver den sendt ud automatisk via Heyloyalty.

Din hjemmeside tracker simpelthen, i samarbejde med Heyloyalty, dine kunders adfærd, og at de har været interesserede i et eller flere produkter, som de dog ikke har fået købt. Der kan være rigtig mange grunde til, at kunden ikke fik gennemført købet, men på denne måde sikrer du at det ikke er pga. din webshop.

Hvorfor tabt kurv e-mails?

En sikker vej til mere omsætning

Tabt kurv e-mails er automatiske og en nem vej til +10% mere omsætning:

 • Vores kunder skaber ofte +10% omsætning på denne e-mail alene (omsætning, der ellers var tabt)
 • Ifølge eConsultancy.com har tabt kurv e-mails en succes rate på 29%
 • Ifølge baymard.com bliver 69,23% kurve i gennemsnit forladt
 • Ifølge Salecycle har en almindelig e-mail en åbningsrate på 21%, hvorimod en remarketing e-mail har en åbningsrate på 57% i gennemsnit

Tabt kurv e-mails har altså et kæmpe potentiale, som bare ligger og venter på dig!


Hvordan du vinder kunderne tilbage

Tabt kurv e-mails - som vinder!

Mange webshops og hjemmesider har tabt kurv e-mails, men hvordan vinder du over dem?

Tabt kurv e-mailen er vigtig - punktum!

E-handel er blevet så gigantisk stort og mulighederne, som forbruger, er kun blevet større og større. Det er derfor ingen overraskelse, at antallet af forladte kurve også er steget og steget. Det er til stor frustration hos mange, at alle disse potentielle penge kunne have været blevet deres men endte med ikke at blive det.

De havde gjort alt forarbejdet; opsat gode AdWords-kampagner, oprettet produkterne korrekt, lavet gennemarbejdet SEO, og alligevel har kunderne forladt kurven. Det eneste de mangler er en effektiv remarketing strategi - og den starter med en e-mail!

Det er nemlig ikke kun dårlige nyheder. Heldigvis har de fleste marketingskanaler i dag en måde at lave remarketing på.


Der er masser af løsninger for tabte kurve

Inden vi dykker ned i dén e-mail, som kan hjælpe dig en masse, får du et par andre råd med på vejen, der hjælper dig med at få kunderne helt igennem dit købsflow.

Priser og opsætning - er de to største grunde til, at folk forlader en kurv ifølge eConsultancy.com. Når det kommer til pris, kan der naturligvis være rigtig mange gode grunde til, at du har den pris, du har. Hvis du ligger over markedet, er det ofte nød nødvendigt at tilbyde noget ekstraordinært, hvis du skal overbevise kunderne om, at de skal handle hos dig. Har dit brand en høj værdi, kan det alene være udslagsgivende.

Omkring opsætningen er det alpha og omega, at dit checkout flow er gennemsigtigt, enkelt og let at forstå. Er der blot en af disse 3 elementer du misser, kan det betyde, at kunden forlader kurven og handler et andet sted.

Når du har fået styr på disse to elementer - pris og opsætning - kan du konkludere, at du har "the basics" på plads og kan begynde at opsætte remarketing.

Så kan du begynde at kigge mod resultater for tabt kurv e-mails, som du kan blive en del af:

 • 41% åbningsrater på tabt kurv e-mails
 • 12% klikrate på tabt kurv e-mails
 • 29% succesrate (kunder, som går tilbage og køber)

6 råd til en "killer" tabt kurv e-mail

1) Timing
Timing er essentielt, hvis du vil have succes med din tabt kurv e-mail. Du kender det måske selv; du har af den ene eller anden grund forladt en webshop, og så er de alligevel så frække at sende en e-mail til dig. Men det var alligevel noget, som du faktisk havde brug for. Det blev bare lige glemt, fordi du skulle hente dine børn i SFO'en. Så er det faktisk meget sødt af dem at huske dig. Så køber du alligevel, fordi nu passer det dig lige lidt bedre. Indstil dine tabt kurv-e-mails til at sende ud i intervaller, så du ikke generer med hjælper dine kunder. Test og se, hvad der virker for dine forskellige målgrupper.

SalceCycle (eksperter i remarketing) har lavet research på 200 globale brands:

 • E-mails, som bliver sendt efter 20 minutter, opnår en konverteringsrate på 5,2%
 • E-mails, som bliver sendt efter 1 time, opnår en konverteringsrate på 4,5%
 • E-mails, som bliver sendt efter 24+ timer, opnår en konverteringsrate på 2,6%

2) Lav den rigtige emnelinje
En emnelinje er super vigtig for enhver e-mail, men i det her tilfælde er den ekstra vigtig. Her kommer et par tips, som du kan prøve af:

 • Forsøg altid at inkludér dit brand, så kunden ved, hvem der skriver (enten som afsender eller i emnelinjen)
 • Lad det være tydeligt, hvad mailen drejer sig om ("Du har glemt noget i kurven")
 • Personificering virker - brug derfor så vidt muligt flettefelter med navn eller produktet
 • Giv dem en tidsramme ("Du har nu 24 timer, inden kurven forsvinder")
 • Tal til deres shoppetræng ("Hey, du har glemt hvor meget du gerne ville købe x-produkt")

3) Få e-mail og webshop til at ligne hinanden
Når du gerne vil sende en kunde tilbage på din webshop via en e-mail, er det vigtigt, at de føler sig hjemme, når de bliver re-directed. Derfor skal du altid forsøge at have e-mailen til at ligne din webshop så meget som muligt.

På denne måde kan du også give kunden nye ideer. Lad os sige, at kunden rent faktisk skiftede mening. Kunden gad ikke have de produkter, som kunden havde smidt i kurven. Kunden kan dog alligevel ikke lade vær med at kigge på menuen i toppen, de relaterede produkter og resten af e-mailen, som du har sendt. Det kan lede til et nyt køb, hvis du har gjort dig umage!


4) Vær kort og kontant
Vær så præcis som muligt! Lad os antage, at kunden har været på besøg i en masse forskellige webshops og har tilføjet varer til en kurv andre steder end blot hos dig. Så er der også sandsynlighed for, at kunden vil modtage flere af disse e-mails.

Inkludér et billede af produkterne, som kunden har glemt i kurven. Lad der også være en tekst af, hvad produktet hedder (samme navn, som i din webshop). Brug alt den information, du kan komme i nærheden af: pris, valgte farve, størrelse osv. og husk for guds skyld at linke det hele til produktets URL.

5) Call to action!
Som nævnt lige før, så er det utrolig vigtigt med links, som kunden kan benytte sig af. Derfor skal du være ekstra god til at lave tydelige og klikbare call to actions i din tabt kurv e-mail.

Forslag til Call To actions:

 • "Tag mig tilbage til kurven"
 • "Færdiggør min ordre"
 • "Shop videre"
 • "Tilbage til min kurv"

6) Brug lidt lokkemad
Benyt dig af alle de muligheder, du har! Lav en række "relaterede produkter", som du f.eks. kalder "Andre kunder købte også...".

Ikke alene er det en effektiv mersalgsfunktion, men det er også en måde at lade kunden vide, at du forsøger at hjælpe dem på. På samme tid er det en måde at plante nye idéer i hovedet på dine kunder. Lad os sige, at kunden har fortrudt det oprindelige produkt, som var blevet lagt i kurven. Ved at du har sendt en række nye og relevante produkter til kunden, kan det starte ideen om et nyt behov.

Det samme gælder, hvis du har en masse tilfredse kunder. Hvorfor ikke lige smide et par anmeldelser ind i din mail, hvor du viser nogle kunder, som har været tilfredse med dig og din webshop/service virksomhed? Effekten er rigtig god, og man er altid mere tilbøjelig til at handle/kontakte (med) en virksomhed, hvis man har fået en anbefaling.