Mobilkuponer til sms-kampagner

Via sms+ kampagnefunktionen laver du på kort tid mobile tilbudssider, mobil- og rabatkuponer, som er skræddersyet til at blive vist på smartphones.

Du kender det sikkert. Der er stille i butikken, du vil derfor udsende et hurtig slagtilbud til dine kunder via sms. Fra sms´en skal kunderne kunne klikke på et link, hvorefter en annonce for dit tilbud vises - direkte på deres smartphones. 

Nu er gode råd dyre... For hvordan laver du nemt en annonce, som er mobiloptimeret til at blive vist på kundernes smartphones? Og hvordan får du linket til annoncen ind i din sms-kampagne? Svaret er enkelt, det gør du fra Heyloyalty!

Med Heyloyalty opretter du nemt dine mobile annoncesider og mobilkuponer ved at benytte markedets bedste Drag and Drop-editor. Her sammensætter du blot dine budskaber ved at trække (drag) og slippe (drop) de tekster og grafiske elementer, der skal vises i annoncen ind på mobilsiden. Ikke nok med det, når du har oprettet annoncen, sammenkædes den automatisk med din sms-kampagne. Det betyder, at den helt automatisk indeholder linket til den pågældende side, hvorfra annoncen vises. På den måde undgår du at benytte et forkert link i sms-kampagnen - Det er brugervenlighed, når det er bedst!


Mobilkuponer og links kan benyttes til andre formål
Skal mobilkuponen også vises via 2-vejs sms, QR-koder, sociale medier osv. så kopier du blot linket til mobilkuponen og benytter linket til de formål og marketingkampagner, du måtte ønske.
 

Vil du vide mere om mobilkuponer?
Har du spørgsmål til sms+, mobilkuponer, sms, 2-vejs sms eller Heyloyalty generelt, så er du altid meget velkommen til at kontakte Heyloyalty for en uforpligtende snak om priser, muligheder og fordele.

KONTAKT HEYLOYALTY