Vi er Heyloyalty

Og vi skaber WOW for vores kunder.

Hvem er Heyloyalty?

Vi er en e-mail marketingplatform skræddersyet til e-commerce.

Heyloyalty er resultatet af en nørdet interesse i e-mail marketing og e-commerce. Vi har siden begyndelsen haft e-handel i fokus.

Heyloyalty er tredje generation af en platform, der er udviklet siden 2010. Men historien bag strækker sig helt tilbage til starten af 00’erne, hvor vi var en konsulentvirksomhed. Her var ønsket at konsultere i forhold til kundeklubber. Dette skabte en naturlig involvering i e-mail marketing. I sidste ende stod konsulentvirksomheden med et behov for en platform til e-mail marketing. Herfra kommer systemet og virksomheden Heyloyalty. Så vi udspringer fra mere end 15 års professionel interesse i e-mail marketing og e-handel.

Vores mission er at skabe mere vækst, større omsætning og bedre e-mail marketing for vores kunder.

Grundlaget for os var, at vi ville skabe et produkt, der kan måle sig med og overgå de mest avancerede systemer på markedet. Det mål er nu opnået. Vi har skabt et system, der hjælper vores kunder til en bedre forretning med et avanceret system, der stadig har brugervenligheden i centrum, så alle kan tilgå vores system og skabe WOW for deres kunder og deres forretning. Det er avanceret e-mail marketing gjort nemt!

Vi vil have alt andet end middelmådighed. Derfor skal vi ikke bare løse vores kunders opgaver godt, vi skal løse dem bedre end godt. Så vi hele tiden skaber WOW for vores kunder ved at forbedre kundens forretning de steder, vi kan byde ind.

I Heyloyalty lever og arbejder vi ud fra en række grundværdier. Det er ikke kun tom snak, det kan vi godt love jer. Vores værdier er;

We create WOW
Vi arbejder benhårdt for at skabe noget ekstra for vores kunder, så de udbryder ”WOW”, når de møder os - så de kan skabe WOW for deres kunder. Det gælder for både vores udviklere, sælgere, marketing og i vores Customer Sucess Team. Det betyder, at vi hjælper vores kunder med at blive bedre hele tiden.

We Challenge Status Quo
”Hvis det virker, hvorfor så fikse det?” er ikke noget vi arbejder med her i butikken. Vi udfordrer hver dag status qou. Det gælder for vores egen forretning, men også for vores kunder. Derfor kan vores kunder få et opkald fra os, hvis vi opdager, at der er uudnyttede muligheder på deres Heyloyalty-konto.

We Play & Win
Når vi går på arbejde, så gør vi det for at vinde. Vinde som virksomhed og som mennesker. Det gælder for os selv, men selvfølgelig også for vores kunder = vi vil have, at vores kunder vinder i deres forretning. Vi skal have det sjovt, mens vi vinder. Så du besøger vores kontor, vil du opleve masser af grin og god stemning. Du vil måske endda overhøre diskussioner om den interne stilling i bordfodbold.

We Act Responsibly
En opgave følges altid til dørs. Vi lader ikke en opgave hænge i luften. Vi lader ikke en opgave lande mellem to stole. Vi overholder vores løfter, og vi løfter i samlet flok. Vi er en enhed internt, og enhed med vores kunder. Vi fejrer sejre og begræder nederlag sammen.

We Strive for Excellence
Kun det bedste er godt nok i Heyloyalty. Det betyder, at vi vurderer hver enkelt opgave og løser den på den bedst mulige måde, i forhold til opgavens krav. Det betyder også, at vi ved hver eneste opgave kigger nøje på, hvordan vi skal ride detaljerne, og hvornår en hurtig løsning er den bedste. Alle, kunder og medarbejdere, skal være stolte af produktet. Vores kunder skal stå være stolte af det produkt, de skaber i vores system. Vi skal være stolte af den enkelte opgave vi påtager os.