SMS Marketing

Sms-marketing er en super effektiv markedsføringskanal med åbningsrate på ca. 98%. Det er en rigtig god mulighed for at formidle mange forskellige - simple - tilbud og påmindelser med her-og-nu effekt!

Hvad er sms-marketing?

Send sms-kampagner til dine kunder - som de læser!

Sms er en kosteffektiv kanal for din forretning, Du vil opnå en åbningsrate, du aldrig har set før. Typisk bliver sms´en åbnet indenfor de første 5 minutter. Kan du nævne en markedsføringskanal, der kan måle sig med det?

Sms-marketing er derfor oplagt til at sende påmindelser om konkurrencer, tilbud- og eller tidsbegrænsede perioder for tilbud eller lignende.

Tekstmarketing med sms'er er en disciplin for sig selv og din kommunikation skal være direkte og effektiv. Derfor har vi gjort det let for dig at sende sms'er til segmenterede lister og ramme de kunder du ønsker!

Hvorfor sms-marketing?

96% af folk med smartphones bruger sms - derfor!

Når 43% af verdens befolkning har en smartphone, og 96% af disse bruger sms, giver det mere end god mening at bruge sms i din markedsføring. Samtidig bliver 98% af sms'er læst, hvorimod fx kun 29% af tweets eller 12% af Facebook-posts bliver læst. Med sms-marketing bliver du nemlig ikke skubbet bag køen i folks indbakker og måske bliver glemt. Du ryger direkte i lommen og bliver typisk set indenfor de første 5 minutter.

Virksomheder, der sælger online, bruger i stigende grad sms-marketing. Uanset størrelsen på din virksomhed, vil du kunne pushe dine tilbud og påmindelser om konkurrencer osv. hurtigere og mere effektivt. Så snart du har indsamlet telefonnumre til dine kampagner, er det blot at sætte dine sms'er op i Heyloyalts design editor og trykke send. Efterfølgende kan du blot se interessen for dine kampagner stige.

2-vejs SMS

Ligesom på TV!

2-vejs SMS kender du nok bedst fra TV- og radio programmer. Du skal sende en SMS til et 4-cifret nummer, med et tilhørende ord eller betegnelse, som f.eks. "P3". Efter din SMS er modtaget, får du kort tid efter en SMS tilbage, hvor der står, at din SMS er blevet registreret.

2-vejs SMS kan bruges på mange måder. Funktionen kogt ned: Send en SMS til 1272 + et ord og få en SMS returneret med enten tekst, rabatkoder, links til hjemmesider, tilbud, tilmeldingformularer, donationer, afstemninger, app download eller hvad du nu kan finde på.

2-vejs SMS funktioner

  • SMS til- og afmeldinger
  • SMS donationer
  • SMS afstemninger
  • SMS konkurrencer
  • SMS med links
  • SMS til downloads
  • SMS til (næsten) alt du har brug for

Har du spørgsmål til SMS Marketing?

Kontakt os for en uforpligtende snak om de mange funktioner og muligheder, som Heyloyalty tilbyder...


Kontakt os her

Muligheder med sms-markteing

Sms'er er effketive - når de bliver sendt rigtigt

Sms-marketing tips og tricks:

Vær klar i spyttet!

Dit budskab skal være tydeligt og må ikke kunne misforstås.

Når de tilmelder sig din sms-liste, er det derfor en god ide at sende en bekræftelses-sms, hvor du kort beskriver hvad kunden har skrevet sig op til. Med andre ord, hvad kan de forvente af dig?

Vi ser ofte, at dem der har succes med deres sms-marketing har en kort og præcis første sms for at få folk til at forstå dit budskab. Begræns kompleksiteten og gør det simpelt. Det virker!


Tilladelse

Selvom det er lidt en "no brainer", så er det ultra vigtigt, at du har tilladelse fra kunden om skrive dem op på sms-listen.

Har du ikke denne tilladelse, bliver det betragtet som spam. Det er ulovligt og flere virksomheder har fået bøder af Forbrugerombudsmanden.


Send ikke for ofte

Det er ikke mængden der vinder på sms men kvaliteten. Det er nemlig ikke alle budskaber, der passer til sms-marketing formattet. Hvis dit budskab er langt og kringlet, skal du holde dig til e-mail marketing til dét budskab.

Vi anbefaler et sted mellem 2-4 sms'er om måneden. Det et typisk en rigtig god ide, at bruge dine sms'er som en slags påmindelser på de tilbud, kampagner eller konkurrencer, som din virksomhed kører. E-mails har det med at blive glemt eller forsvinde i indbakken og det kan du bekæmpe med en påmindelses-sms. Typisk ser vi dobbelt konvertering i forbindelse med fx et open by night-arrangement, når sms´en inkluderes.


Giv dine kunder en "way out"

Dine kunder på din sms-liste skal vide, at de har en mulighed for at forlade din liste - hver gang.

Det giver både kunderne sikkerhed for, at du ikke er ude på at fuske dem og holde på dem, uden de har mulighed for at afmelde sig. Det giver tillid til sms'en og din virksomhed, som kan gavne dig gevaldigt.

Jamen er det ikke dumt? Nej. Dine kunder skal vide, at det er for deres egen skyld, at de modtager dine sms'er. Det er det samme med e-mails osv. Men husk, du er der for deres skyld. Ikke omvendt.


Send dine sms'er i dagtimerne

Du kender sikkert følelsen af at vågne til en sms-tone? Det er ikke særlig sjovt. Den afgørende forskel er, at hvor e-mail nyhedsbreve opfattes som en mere upersonlig kommunikation (selvom det kan være nok så dynamisk og individuelt), er sms´en i de flestes øjne 1:1. Altså til 'mig', og det kan godt føles ubehageligt, når den lander midt om natten fx. E-mails, Facebook-posts osv. gemmer sig typisk lidt i baggrunden, hvorimod sms'er springer forrest på skærmen og vil have noget opmærksomhed her og nu.

En af de store fordele ved sms-marketing er nemlig, at kunderne typisk går direkte fra sms'en og til din shop, når du linker til den. Der er ikke meget købelyst midt om natten - eller kl. 08 om morgenen.

**Der kan naturligvis være tilfælde, hvor en virksomhed har succes med aften, morgen eller natlige sms'er, men vi ser størst succes med overstående sms'er.